CU doet! actief in de gemeente tijdens fietstocht

fietstocht1
MatthijsVet
Door Matthijs Vet op 12 maart 2018 om 20:36

CU doet! actief in de gemeente tijdens fietstocht

Ook de ChristenUnie heeft meegedaan aan NL Doet net als vele andere Nederlanders. Een team wat vast bij de Fuut aan het werk was en een mobiel team gekoppeld aan de georganiseerde fietstocht. De fietstocht volgde diverse activiteiten. Bij de eerste stop konden we aan het werk in de Zustertuin. Hier waren wat kruiwagens voor ons om zand te verplaatsen. Hierna vervolgden wij onze mooie tocht door de gemeente waarbij wij enkele komborden konden schoonmaken om de entree van de kernen nog mooier te maken. In Reeuwijk Brug stopten wij bij de Fuut waar we konden assisteren bij het wegwerken van een berg snoeihout. Mooi om te zien hoe vele vrijwilligers bij de Zustertuin en de Fuut het werk mogelijk maakten. Ook mooi dat wij ons kleine steentje konden bijdragen.

Als ChristenUnie Bodegraven-Reeuwijk hebben wij duurzaamheid als belangrijk speerpunt. Dat is ook de reden waarom wij de kernen per fiets bezochten. Naast het genieten van de omgeving hebben wij ons ingezet in de zustertuin en de Fuut. Daarnaast hebben we verschillende komborden schoongemaakt. 

Het was mooi om een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het vele werk wat gedaan moet worden in de Fuut en de Zustertuin. De uitnodiging die wij kregen om niet alleen in campagnetijd actief te zijn maar ook daarna geef ik daarom hier weer. Schroom niet om de organisaties te benaderen met de vraag of er nog werk te doen is.

Wij hopen dit in de nieuwe periode weer te doen in de gemeenteraad. 

Deel dit bericht

Labels: , , ,