Partijleider Gert-Jan Segers van de ChristenUnie ontmoet vertegenwoordigers Sociaal Domein.

Gertjan-segers-624
Ralph
Door Ralph Segers op 13 maart 2018 10:31

Partijleider Gert-Jan Segers van de ChristenUnie ontmoet vertegenwoordigers Sociaal Domein.

A.s. donderdag 15 maart komt Gert-Jan Segers naar de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Samen met de lokale ChristenUnie fractie heeft hij een ontmoeting met diverse mensen die werkzaam zijn het in het sociale domein en praten ze elkaar bij over alle ontwikkelingen in de zorg. De initiatiefnemers van het nieuwe platform VAROS zullen aanwezig zijn, maar ook vertegenwoordigers van VOTA, WMO, Sociaal Team, Buro Bousa, kerken en diverse andere personen en instanties. Door de decentralisatie van overheid naar gemeenten is er de afgelopen jaren veel veranderd. De ChristenUnie wil deze mensen bedanken voor alles wat ze betekenen voor de inwoners van onze gemeente en graag ook de komende jaren constructief met hen blijven samenwerken.

Na deze ontmoeting zal Gert-Jan naar woonboerderij Cura Wonen gaan om daar het manifest en actieplan ‘Waardig Ouder Worden’ te overhandigen aan een van de deelnemers van het gesprek. De ChristenUnie wil samen met betrokkenen zich de komende jaren extra o.a. inzetten voor een lokale aanpak van eenzaamheid, goede ondersteuning voor mantelzorgers, lokaal Ouderenwoonakkoord en betaalbaar sporten en bewegen voor de senioren. Ook zal Gert-Jan samen met wethouder Kees Oskam de nieuwe naam van de woonboerderij onthullen. Cura Wonen biedt dementiezorg in een vertrouwde omgeving en is gevestigd op de Zuidzijde in Bodegraven.
Als u ook mee wilt praten en actief bent in het Sociale Domein neem dan contact op met Ralph Segers via rsegers@bodegraven-reeuwijk.nl

Deel dit bericht

Labels: , ,