Campagnenieuws 4 Gemeenteraadsverkiezingen 2022 CU Bodegraven-Reeuwijk

Campagnenieuws 4 Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Bodegraven-Reeuwijk

Stemt u 16 maart lijst 5?

16 maart 2022 is het zo ver, de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Samen recht doen. Dat is waar de ChristenUnie Bodegraven-Reeuwijk voor gaat. Stemt u 16 maart lijst 5?

 

Gebedsbijeenkomst

  • Datum: vrijdag 11 maart
  • Tijd: 20.00uur
  • Locatie: Ichtuskerk, Stationsweg 17, 2411 CK, Bodegraven

Er is en wordt hard gewerkt in deze campagne. Maar het is goed om onze inspanningen in Gods handen te leggen. Daarom bent u van harte welkom bij de gebedsbijeenkomst, vrijdag 11 maart 20.00 uur in de Ichthuskerk, Stationsweg 17, Bodegraven. De kerk is open vanaf 19.45 uur. Medewerking verlenen pastor Winfried Kuipers en dominee Albert-Jan Treur, met muzikale begeleiding van de familie Kowalczyk.

Wij willen samen bidden voor onze dorpen, voor wijsheid van bestuurders, voor een dienstbaar hart, voor een samenleving waarin we samen recht doen en gerechtigheid tonen. Ook willen we samen binnen voor vrede in de wereld en de oorlog in Oekraïne.

Video's en kennismaken met...

Maak in de nieuwste twee video's kennis met de nummer 4 op de lijst Rebecca Kowalczyk-Hegeman en nummer 5 Fred Westerink.

Hoe zou de gemeente van uw dromen eruit zien? Kijk hier wat Maria van Os (nummer 6) en Anne-Fleur Brunn (nummer 9) hierover vertellen.

Rebecca Kowalczyk-Hegeman

Het afgelopen jaar ben ik binnen de fractie betrokken geweest bij een denktank rondom sociaal domein. Ik hoop vanuit mijn expertise op zinvolle wijze mee te denken over de knelpunten binnen zorg en welzijn.

Lees hier verder of kijk de video...

Fred Westerink

Ik sta op de lijst omdat ik ruim 10 jaar ervaring heb in het commissiewerk binnen Bodegraven-Reeuwijk onder andere in de commissie Ruimte. Daar ben ik ook voor een deel het gezicht van de ChristenUnie geweest voor de kern Waarder.

Lees hier verder of kijk de video...

Kijk terug: Lijsttrekkersdebat vanuit De Brug - Reeuwijk

Het verkiezingsdebat op 1 maart van BR6, Kijk op Bodegraven-Reeuwijk en Rebonieuws is opgenomen en terug te kijken via het YouTube-kanaal van lokale omroep BR6. Aan de hand van een aantal stevige stellingen ging lijsttrekker Els Oliwkiewicz-Borsboom in debat met de andere lijsttrekkers.

Kijk het debat hier terug

CU-kamerlid Mirjam Bikker bezoekt Bodegraven-Reeuwijk

Op maandag 7 maart 2022 bracht Tweede Kamerlid Mirjam Bikker een bezoek aan Bodegraven-Reeuwijk. Het bezoek bestond uit drie thema’s die mooi aansluiten bij de speerpunten van de lokale ChristenUnie: een inclusieve samenleving, zorg voor elkaar en duurzaamheid.

Lees hier meer over dit bezoek

Data verkiezingen: 14, 15 en 16 maart

Hoewel er steeds gesproken wordt over de verkiezingen op 16 maart zijn de stembussen ook al op 14 en 15 maart open. In de door de gemeente gestuurde mailing met de kandidatenlijsten staat aangegeven welke stembureaus op die datum al open zijn. Wilt u de drukte voor zijn, voelt u zich niet zo prettig in een mogelijk druk stembureau, dan is dit een prima kans om uw stem alvast te gaan uitbrengen.

Vervoer nodig? Machtigen? Kan of wilt u zelf niet naar het stemlokaal? Dan kunt u ons bellen op 06 3427 3381 en wij regelen voor u vervoer. U kunt ook iemand anders vragen om voor u te stemmen. Kijk op de achterkant van de stempas hoe u dat doet.