Interview Kees Oskam bij "Lijstduwers en Stemmentrekkers"

Interview Kees
Campagnelogo ChristenUnie - RGB
Door Webmaster op 3 februari 2018 om 12:27

Interview Kees Oskam bij "Lijstduwers en Stemmentrekkers"

Bij RTV Bodegraven is het via facebook mogelijk om mee te kijken en te luisteren naar de diverse lijstduwers en stemmentrekkers van de partijen die mee gaan doen met de verkiezingen voor de gemeenteraad in Bodegraven-Reeuwijk.

Ook onze lijsttrekker Kees Oskam is hier geweest. Voor de mensen die de uitzending niet gezien hebben wij hierbij de link. Wanneer u vragen heeft aan Kees Oskam dan kunt u die stellen via het mailadres van het campagneteam.

Een primeur voor RTV Bodegraven omdat zij voor deze uitzending toch al gebruik konden maken van het verkiezingsprogramma. Zoals toen aangegeven stond het verkiezingsprogramma nog niet op de website, Nu de ledenvergadering is geweest kunt u het verkiezingsprogramma wel vinden op onze website..

Ingegaan werd o.a. op de inzet m.b.t. de zorg. Een onderwerp waarvoor Els en Ralph in de commissie veel aandacht vragen en waar zij samen met de wethouder ook stappen in aan het zetten zijn. Ook in de nieuwe periode zal het een belangrijk punt blijven waar wij als ChristenUnie aandacht voor blijven vragen.

Verder kwam natuurlijk ook het punt duurzaamheid naar voren, een onderwerp waar wij als ChristenUnie veel belang aan hechten. Als Christelijke partij hebben ook te maken met de opdracht uit de Bijbel dat wij met de aarde om moeten gaan als een goed rentmeester. Daarnaast is het een onderwerp waar Kees Oskam veel te maken heeft in zijn functie als Wethouder.

Deel dit bericht

Labels: , ,