Berichten geschreven door Fred Westerink

 1. Wijdeveld excursie
  Fred
  Door Fred Westerink op 13 oktober 2018

  Werkbezoek Weideveld Commissie Ruimte

  Waar draait het om in de politiek? Volgens ons om het vertegenwoordigen van de bewoners van onze mooie kernen. Dat dit ook begrepen is blijkt uit het feit dat er nu regelmatig werkbezoeken worden gepland in plaats van het, ook noodzakelijke, uitdiepen van bestemmingsplannen etc.
  Als commissie ruimte zijn wij op 26 september te gast geweest in de wijk Weideveld. Hier kregen wij een rondleiding vanuit het wijkteam. Zij lieten ons zien wat er gebeurt met de groene wijk.
  Lees verder

  Labels: ,

 2. IMG_2064
  Fred
  Door Fred Westerink op 25 september 2018

  samen

  Net na een vakantieperiode een column schrijven zorgt ervoor dat de vakantieperiode ook de bron is waaruit ik wil putten. Ik denk dan terug aan wat ik tijdens een preek hoorde. De vakantieperiode is een periode van samen. Een periode van samen dingen doen, genieten van het weer maar vooral van elkaar. Velen van ons trekken er op uit, de een trekt ver weg, de ander moet het doen met een uitje naar het zwembad.

  Welke keuzes we ook hebben gemaakt, we hadden tijd om dingen samen te doen. Tijd hebben voor elkaar omdat we geen last hebben van een drukke agenda met afspraken waar we niet onderuit kunnen. Een keer je aandacht verplaatsen van een computerscherm naar een hamer en spijkers wanneer je kind mee wil doen met de huttenbouw. De huttenbouw of hoe die ook in de verschillende kernen mag heten is ook weer zo iets van samen doen. Teams vormen om samen een mooi bouwwerk te maken.

  Lees verder

  Labels: