Gert-Jan Segers en Kees Oskam overhandigen manifest ‘Waardig Ouder Worden’ aan wethouder Leijendekkers

20180315-4579
Ralph
Door Ralph Segers op 17 maart 2018 om 11:59

Gert-Jan Segers en Kees Oskam overhandigen manifest ‘Waardig Ouder Worden’ aan wethouder Leijendekkers

Afgelopen donderdagavond bezocht Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
Samen met de ChristenUnie-fractie had Gert-Jan een ontmoeting met een aantal sociale partners, waar de afgelopen jaren mee is samengewerkt. Ook Manon Vanderkaa, directeur van de landelijke KBO-PCOB, was daarbij aanwezig.
Gert-Jan en Manon zijn de initiatiefnemers van het manifest ‘Waardig Ouder Worden’, wat door de lokale ChristenUnie-fractie is aangevuld voor Bodegraven-Reeuwijk.

Manifest "Waardig Ouder Worden" Bodegraven-Reeuwijk

Kandidaat raadslid Matthijs Kortleven (nr.2) heeft het lokale manifest verder toegelicht. De ChristenUnie zal zich de komende jaren o.a. inzetten voor de aanpak van eenzaamheid bij ouderen, goede ondersteuning voor mantelzorgers, realiseren van een lokaal Ouderenwoonakkoord en meer zorg op maat. De ontmoeting vond plaats bij De Munt in Bodegraven. De diverse betrokkenen die actief zijn binnen het Sociale Domein vonden het een waardevolle bijeenkomst en gaven aan de samenwerking zeer op prijs te stellen.

Ook werd er een bezoek gebracht aan de Woonzorgboerderij aan de Zuidzijde in Bodegraven. Daar hebben lijsttrekker Kees Oskam en Gert-Jan Segers het manifest ‘Waardig Ouder Worden’ overhandigd aan wethouder Laura Leijendekkers.


Afsluitend heeft Gert-Jan de nieuwe naam ‘Wierickehoeve’ van de woonzorgboerderij bekend gemaakt en was er een gezellige ontmoeting met de bewoners.

Attachments

Deel dit bericht

Labels: , , ,