Berichten over Sociaal domein

 1. IMG_4606
  Ralph
  Door Ralph Segers op 17 maart 2018

  Gert-Jan Segers en Kees Oskam overhandigen manifest ‘Waardig Ouder Worden’ aan wethouder Leijendekkers

  Afgelopen donderdagavond bezocht Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
  Samen met de ChristenUnie-fractie had Gert-Jan een ontmoeting met een aantal sociale partners, waar de afgelopen jaren mee is samengewerkt. Ook Manon Vanderkaa, directeur van de landelijke KBO-PCOB, was daarbij aanwezig.
  Gert-Jan en Manon zijn de initiatiefnemers van het manifest ‘Waardig Ouder Worden’, wat door de lokale ChristenUnie-fractie is aangevuld voor Bodegraven-Reeuwijk.

  Manifest "Waardig Ouder Worden" Bodegraven-Reeuwijk

  Lees verder
 2. Gertjan-segers-624
  Ralph
  Door Ralph Segers op 13 maart 2018

  Partijleider Gert-Jan Segers van de ChristenUnie ontmoet vertegenwoordigers Sociaal Domein.

  A.s. donderdag 15 maart komt Gert-Jan Segers naar de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Samen met de lokale ChristenUnie fractie heeft hij een ontmoeting met diverse mensen die werkzaam zijn het in het sociale domein en praten ze elkaar bij over alle ontwikkelingen in de zorg. De initiatiefnemers van het nieuwe platform VAROS zullen aanwezig zijn, maar ook vertegenwoordigers van VOTA, WMO, Sociaal Team, Buro Bousa, kerken en diverse andere personen en instanties. Door de decentralisatie van overheid naar gemeenten is er de afgelopen jaren veel veranderd. De ChristenUnie wil deze mensen bedanken voor alles wat ze betekenen voor de inwoners van onze gemeente en graag ook de komende jaren constructief met hen blijven samenwerken.

  Lees verder