Berichten over Campagne

 1. IMG_4512
  Els
  Door Els Oliwkiewicz-Borsboom op 27 maart 2018

  Terugblikken en vooruitkijken

  Wat hebben we een mooie campagneweken achter de rug met als topper een super spannende uitslagenavond woensdag jl. Onze wethouder en lijsttrekker Kees Oskam voerde bij bijna alle debatten het woord en kon daarbij de standpunten van de ChristenUnie goed naar voren brengen en werd hij soms ook vanuit het publiek bevraagd over zaken uit zijn portefeuille, waaronder het wegen- en afvalstoffenbeleid. Naast een ontbijtochtend werd er een fietstocht georganiseerd, waarbij de naamborden van alle kernen zijn schoongepoetst en ook nog de helpende hand werd uitgestoken bij de kinderboerderij en zwembad de Fuut. Persoonlijk heb ik enorm genoten van de inhoudsvolle en inspirerende Ladiesnight en ook de komst van Gert-Jan Segers voor een ontmoeting met diverse vertegenwoordigers vanuit het Sociaal Domein was een kers op de taart. Ook de sociale media werden flink ingezet om de inwoners op te roepen vooral te gaan stemmen. En dat heeft u gedaan!

  Lees verder
 2. IMG_4606
  Ralph
  Door Ralph Segers op 17 maart 2018

  Gert-Jan Segers en Kees Oskam overhandigen manifest ‘Waardig Ouder Worden’ aan wethouder Leijendekkers

  Afgelopen donderdagavond bezocht Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
  Samen met de ChristenUnie-fractie had Gert-Jan een ontmoeting met een aantal sociale partners, waar de afgelopen jaren mee is samengewerkt. Ook Manon Vanderkaa, directeur van de landelijke KBO-PCOB, was daarbij aanwezig.
  Gert-Jan en Manon zijn de initiatiefnemers van het manifest ‘Waardig Ouder Worden’, wat door de lokale ChristenUnie-fractie is aangevuld voor Bodegraven-Reeuwijk.

  Manifest "Waardig Ouder Worden" Bodegraven-Reeuwijk

  Lees verder
 3. Gertjan-segers-624
  Ralph
  Door Ralph Segers op 13 maart 2018

  Partijleider Gert-Jan Segers van de ChristenUnie ontmoet vertegenwoordigers Sociaal Domein.

  A.s. donderdag 15 maart komt Gert-Jan Segers naar de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Samen met de lokale ChristenUnie fractie heeft hij een ontmoeting met diverse mensen die werkzaam zijn het in het sociale domein en praten ze elkaar bij over alle ontwikkelingen in de zorg. De initiatiefnemers van het nieuwe platform VAROS zullen aanwezig zijn, maar ook vertegenwoordigers van VOTA, WMO, Sociaal Team, Buro Bousa, kerken en diverse andere personen en instanties. Door de decentralisatie van overheid naar gemeenten is er de afgelopen jaren veel veranderd. De ChristenUnie wil deze mensen bedanken voor alles wat ze betekenen voor de inwoners van onze gemeente en graag ook de komende jaren constructief met hen blijven samenwerken.

  Lees verder
 4. Matthijs
  Campagnelogo ChristenUnie - RGB
  Door Webmaster op 13 maart 2018

  Matthijs bij Rebonieuws live

  Vanavond, 13 maart om 20:30 is onze nummer 2, Matthijs Kortleven aanwezig bij Rebonieuws.nl De lijsttrekkers staan deze periode volop in de spotlights. Rebonieuws.nl wil het juist over een andere boeg gooien. Hoe leuk is het om iemand van de lijst uit te nodigen die op plek 2-10 staat. 

  Kijk op de site van Rebonieuws.nl

  Lees verder
 5. Els
  Campagnelogo ChristenUnie - RGB
  Door Webmaster op 13 maart 2018

  Els bij Lijstduwers en Stemmentrekkers

  Ons kandidaat raadslid Els Oliwkiewicz zal vanavond, 13 maart, tussen 21.00 uur en 22.00 uur met de lijsttrekkers Elly de Vries (D66) en Robert Smits (GroenLinks) in de radiostudio zijn om vragen te beantwoorden van volgers tijdens de live radio-uitzending Lijstduwers en Stemmentrekkers. De radio-uitzending wordt ook live gestreamd via Facebook en volgers kunnen dus zien wat er in de studio gebeurd en reageren.

  Lees verder