Wat gebeurt er met de vragen?

veiligheid
Campagnelogo ChristenUnie - RGB
Door Webmaster op 30 juni 2018 om 18:03

Wat gebeurt er met de vragen?

Soms worden we persoonlijk aangesproken, soms via een mail of brief maar wat gebeurt er met die vragen? Allereerst worden de vragen in de fractie besproken waarbij we kijken wat we kunnen doen voor de vragensteller. Niet alleen in verkiezingstijd willen wij er voor u zijn maar zeker ook in de periode dat we in de commissies en de raad daadwerkelijk uitvoering geven aan de plannen die er zijn.

Ook in de afgelopen tijd hebben we enkele vragen gekregen. Soms kun je met kleine middelen toch grote resultaten behalen. Normaal worden verhogingen in de weg om parkeerplaatsen af te bakenen gemaakt in het wit. Ons bereikte echter meerdere vragen waarbij juist aangegeven werd dat die afscheidingen erg gevaarlijk zijn omdat ze niet allemaal opvallen. Dit hebben we met onze wethouder Kees Oskam besproken en hij kwam met het idee, en de uitvoering, om deze verhogingen beter zichtbaar te maken zoals u op de foto kunt zien.

Ook het feit dat het food truck festival rond de kerk plaatsvind is een punt waarover wij vragen hebben gekregen. Wanneer er echter vergunningen zijn verleend dan kunnen wij dit niet terugdraaien. Waar wij in de fractie wel mee zaten is het feit dat er op zondagochtend tot 9:30 uur de tijd werd genomen om het plein schoon te maken. Dit zou verstorend zijn voor de kerkgangers. Wij zijn daarom ook blij dat ook dit is opgepakt door wethouder Oskam.

Deel dit bericht

Labels: ,