Berichten geschreven door Matthijs Kortleven

 1. Portemonnee

  Algemene beschouwingen: Alle hens aan denk

  Op 1 juli vergaderde de gemeenteraad voor het eerst in lange tijd niet-digitaal. Het thema: algemene beschouwingen op de kadernota. Deze kadernota vormt de start van een begrotingsjaar, daarmee stelt de gemeenteraad de kaders vast voor het opstellen van de begroting. Lees verder onze gehele bijdrage tijdens deze vergadering.

  Lees verder
 2. Coronavirus.jpg
  Matthijs
  Door Matthijs Kortleven op 8 mei 2020

  Column: Wat wordt het nieuwe normaal

  Twee weken geleden werd definitief bekend dat het schoolkamp van groep 8 dit keer geen doorgang kon vinden. Een van onze kleindochters zit in groep 8. Ze had er zo naar uitgekeken. Dat het schoolkamp niet doorging, ze had er wel rekening mee gehouden, maar toch… De teleurstelling was groot. Zeker omdat ook de musical, als afsluiting van de basisschoolperiode niet doorgaat. En ze had nog wel de rol gekregen die ze graag wilde. 'Zo super vet!' vond ze zelf.

  Lees verder
 3. Matthijs
  Door Matthijs Kortleven op 15 november 2018

  Bijdrage raadsvergadering 14 november

  In de raadsvergaderingen van 14 november werd gesproken over het plan voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Dit was onze bijdrage:

  Het belangrijkste thema voor de ChristenUnie vanavond is het herstel van vertrouwen. Voor de ChristenUnie betekent dat; wees eerlijk, trouw en rechtvaardig! En dat doen we door allereerst dit plan wat voorligt van tafel te halen.

  Lees verder
 4. Matthijs Els
  Door Matthijs Kortleven, Els Oliwkiewicz-Borsboom op 2 november 2018

  Huisvesting Arbeidsmigranten

  Hierbij een reactie van de ChristenUnie op de grote maatschappelijke onrust die ontstaan is rondom het thema huisvesting arbeidsmigranten. Het beeld dat gevormd is dat alles al beklonken zou zijn, is onjuist. We begrijpen dat de aspirant kopers van Vrijeveld overvallen zijn. Dat betreuren we ten zeerste. Ook de ChristenUnie is overvallen door de gang van zaken.

  Lees verder