Berichten geschreven door Matthijs Vet

 1. MatthijsVet
  Door Matthijs Vet op 17 juli 2018

  Bestuur Perspectief kiest Bodegraver als secretaris

  Op zaterdag 16 juni ben ik tijdens de algemene ledenvergadering van PerspectieF ChristenUnie-Jongeren in het bestuur gekozen met de functie van secretarisdeze benoeming heb ik aangenomen.

  “Ik ben ze vereerd dat ik invulling mag geven aan het secretariaat van PerspectieF. We gaan aan de slag om komend jaar een positieve impact te maken op de Nederlandse politiek. Samen gaan we Nederland een stukje mooier maken!”.

  Lees verder

  Labels:

 2. fietstocht
  MatthijsVet
  Door Matthijs Vet op 12 maart 2018

  CU doet! actief in de gemeente tijdens fietstocht

  Ook de ChristenUnie heeft meegedaan aan NL Doet net als vele andere Nederlanders. Een team wat vast bij de Fuut aan het werk was en een mobiel team gekoppeld aan de georganiseerde fietstocht. De fietstocht volgde diverse activiteiten. Bij de eerste stop konden we aan het werk in de Zustertuin. Hier waren wat kruiwagens voor ons om zand te verplaatsen. Hierna vervolgden wij onze mooie tocht door de gemeente waarbij wij enkele komborden konden schoonmaken om de entree van de kernen nog mooier te maken. In Reeuwijk Brug stopten wij bij de Fuut waar we konden assisteren bij het wegwerken van een berg snoeihout. Mooi om te zien hoe vele vrijwilligers bij de Zustertuin en de Fuut het werk mogelijk maakten. Ook mooi dat wij ons kleine steentje konden bijdragen.

  Lees verder
 3. 13-IMG_5276
  MatthijsVet
  Door Matthijs Vet op 24 februari 2018

  Fietstocht met de ChristenUnie Bodegraven-Reeuwijk

  Als ChristenUnie Bodegraven-Reeuwijk houden wij van onze gemeente en de natuur die onze gemeente rijk is. Om hiervan optimaal te genieten organiseert de ChristenUnie Bodegraven-Reeuwijk een fietstocht op zaterdag 10 maart. U kunt met ons meefietsen. Tijdens het fietsen heeft u gelegenheid om aan onze kandidaatsraadsleden vragen te stellen over de gemeente en het verkiezingsprogramma. 

  Lees verder
 4. MatthijsVet
  Door Matthijs Vet op 20 februari 2018

  Grenzeloos realistisch

  Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Misschien heeft u met de jaarwisseling een aantal goede voornemens bedacht. Bijvoorbeeld het werken aan uw carrière, uw sociale contacten verdiepen of een ander voornemen. In uw gedachten zijn uw voornemens misschien wel grenzeloos, “the sky is the limit”.  Uw voornemens moeten leiden tot mooie en ingrijpende veranderingen in uw persoonlijk leven.

  Ook binnen de politiek kan het er zo aan toe gaan. Partijen stellen voor de verkiezingen hun programma’s op met de grootste beloften. “Een stem voor, is een stem voor verandering” zoals de campagneslogan luidde van een partij. Het is dan ook begrijpelijk dat het voor de meesten mensen een teleurstelling is als de beloofde veranderingen nauwelijks of niet tot stand komen.

  Lees verder