Berichten over Perspectief

 1. MatthijsVet
  Door Matthijs Vet op 17 juli 2018

  Bestuur Perspectief kiest Bodegraver als secretaris

  Op zaterdag 16 juni ben ik tijdens de algemene ledenvergadering van PerspectieF ChristenUnie-Jongeren in het bestuur gekozen met de functie van secretarisdeze benoeming heb ik aangenomen.

  “Ik ben ze vereerd dat ik invulling mag geven aan het secretariaat van PerspectieF. We gaan aan de slag om komend jaar een positieve impact te maken op de Nederlandse politiek. Samen gaan we Nederland een stukje mooier maken!”.

  Lees verder

  Labels:

 2. MatthijsVet
  Door Matthijs Vet op 20 februari 2018

  Grenzeloos realistisch

  Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Misschien heeft u met de jaarwisseling een aantal goede voornemens bedacht. Bijvoorbeeld het werken aan uw carrière, uw sociale contacten verdiepen of een ander voornemen. In uw gedachten zijn uw voornemens misschien wel grenzeloos, “the sky is the limit”.  Uw voornemens moeten leiden tot mooie en ingrijpende veranderingen in uw persoonlijk leven.

  Ook binnen de politiek kan het er zo aan toe gaan. Partijen stellen voor de verkiezingen hun programma’s op met de grootste beloften. “Een stem voor, is een stem voor verandering” zoals de campagneslogan luidde van een partij. Het is dan ook begrijpelijk dat het voor de meesten mensen een teleurstelling is als de beloofde veranderingen nauwelijks of niet tot stand komen.

  Lees verder